add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Gtx 1080 Ti FE - no signal on monitor - but i resolved. Question.

sew333

33 months ago

Hi. I have question. My mobo is Asus Z170-P. Yesterday i plug my GTX 1080 ti but there was not signal on screen. Lights card was on, fan was on. But no signal on screen. I updated bios of mobo and it worked good. So question. Can outdated bios mobo make no signal issue?

I just remove card from slot, update bios using integrated gpu ,install in slot GPU again and card is working. So propably that was issue because of bios uefi? Or not?

Comments

  • 33 months ago
  • 2 points

Yes, I had to flash my m5a99x to a new bios back in the day to get my r9 380 to work :)

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube